NL FR
Het nieuwbouwproject aan de Kustlaan is the Best Kept Secret van Knokke. Bekijk meer

Imponerende luxe en exclusiviteit van het állerhoogste niveau. Dit – nog te onthullen – woonproject laat de hoogtijdagen van de Belgische grandeur verzoenen met die van de hedendaagse Knokse architectuur.

SSSSTTTTT!

SSSSTTTTT!

SSSSTTTTT!

The Best Kept Secret van Knokke is te vinden op de Kustlaan 102 in Knokke.

DE KUSTLAAN

Exclusiviteit. Grandeur. Luxe. Het meest prestigieuze woonproject van Knokke-Heist kan maar op één plek gedijen: in het hart van de levendige Kustlaan.

Hier woont u op de meest begeerde locatie van de kuststad. Omringd door de chique boetieks, befaamde luxemerken, toprestaurants en iconische stranden van Knokke.

INFORMATIE

Nieuwsgierig naar de onthulling van dit exclusieve geheim in Knokke-Heist? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond het woonproject? Laat uw contactgegevens achter. En bemachtig een plek op de VIP-lijst.

Wij respecteren uw privacy

Verantwoordelijk voor ‘The Best Kept Secret’ is Immo Centrale. Dit kantoor is al 45 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in Knokke-Heist.
Daarnaast specialiseert gedelegeerd bestuurder Vincent Van Honsebrouck zich ook al 20 jaar in projectontwikkeling. Die combinatie zorgt voor een unieke positie in de vastgoedmarkt aan de Belgische kust.

Het kantoor van Immo Centrale ligt aan de Lippenslaan.