NL FR
Maak een afspraak
Bekijk meer

Exclusief wonen op een toplocatie

Immo Centrale brengt met het luxueuze woonproject Le Visionaire de hoogtijdagen van de Belgische grandeur samen met de hedendaagse architectuur van Knokke-Het Zoute. Een uniek woonproject dat bestaat uit drie zéér exclusieve appartementen en een retailruimte.

Persbericht

Le Visionaire is te vinden op de Kustlaan 102 in Knokke.

DE KUSTLAAN

Exclusiviteit. Grandeur. Luxe. Het meest prestigieuze woonproject van Knokke-Heist kan maar op één plek gedijen: in het hart van de levendige Kustlaan.

Hier woont u op de meest begeerde locatie van de kuststad. Omringd door de chique boetieks, befaamde luxemerken, toprestaurants en iconische stranden van Knokke.

Meer informatie?

Maak een afspraak en kom langs op het kantoor van Immo Centrale, op de Lippenslaan 393 te 8300 Knokke-Heist. Daar delen we met u alle 3D-beelden, de prijzen van de appartementen en een volledig informatiepakket over Le Visionaire.

Wij respecteren uw privacy

Verantwoordelijk voor ‘Le Visionaire’ is vastgoedkantoor Immo Centrale. Dit kantoor is al 45 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in Knokke-Heist.
Daarnaast specialiseert gedelegeerd bestuurder Vincent Van Honsebrouck zich ook al 20 jaar in projectontwikkeling. Die combinatie zorgt voor een unieke positie in de vastgoedmarkt aan de Belgische kust.

Het kantoor van Immo Centrale ligt aan de Lippenslaan.